Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lätta ankar med tankar och energi väcka känslan av mantrat som gör dej fri


Uppmärksammar Poesin

vers1:
jag uppmärksammar min pennas dans/

flyger upp tillsammans då klarar vi allt/

tider då törst är kaos och man skakar av abz/

så är det först till kvarn att med poesin dra en vals/


du har fantasi utan knark du kan lära dej allt/

Sebbe sätt dej med pennan och äg din plats/

på scenen ventilera kärlek ventilera vrede/

var svarta fåret som ej vill styras av heden/


min själs oändlighet speglas i ögonen/

seglar på ödet men sneglar på döden jämt/

varför kan vi aldrig förenas förbövelen!?!?/

detta hjärta verkar va menat att blöda jämt/


bara var dej själv, min vän var dej själv/

skriv ner dagens text, poesin är din eld/

passar bra till instrument, pass på knas byter färg/

då jag känner mej blue kan jag måla om igen/

i poesi!


ref:
uppmärksammar min pennas dans/

luft att andas min känsla är stark/

störst av alla känslor jag haft/

törs nu vandra på min älskade mark/


brygga:
bara var dej själv, min vän var dej själv/

skriv ner dagens text, poesin är din eld/

passar bra till instrument, pass på knas byter färg/

då jag känner mej blue kan jag måla om igen/

i poesi!



vers2:
backa dåre! poesin styr här så ge dej!/

maxar låtens vy flyger vinka till dom där nere/

Tellus Underground! synkade skiljer agnarna från vetet/

bestiger berg av textblock folk samlas och ser det/


poesi i min spegel kanske du ser dej själv/

brinnande låga led min väg/

med tredje ögat låt mej ses och höras/

låt aldrig en förvrängd spegelbild poesin döda!/


så kom sanning för en mängd som segern fick möta/

en vandring på en äng där regler ej mördar/

en framtid av sol och regn som leder till grönska/

så kanske nu min vän med ett leende älskar/


att greppa pennan och uppmärksamma poesin/

släppa rädslan och dansa till melodin/

lätta ankar med tankar och energi/

väcka känslan av mantrat som gör dej fri/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-11 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl