Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Lina Sandell


Vän som ser, vän som ger, mer...

Bara tag det då, ett ord i sänder
vilket ord, evad du kommer på...
Allt ju vilar uti dina händer
skulle jag som vän, väl ängslas då...
Du som bär till oss ditt eget hjärta
giver sol åt varje nyfödd dag
oss beskärdar all fröjd utan svärta
glädje, vila och behag.

Själv är du oss alla dagar nära
alltid tänker vi på dig i nåd
dina dags bekymmer bör vi bära
du som alltid ger oss kraft och råd!
Morgondagens sorger kan vi klara
om än oviss syns vår vandrings stig.
Med den kraft du ger oss, ska vi fara
guld få vara nära dig!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-11 19:01



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Passar bra i psalmboken med samma melodi som Lina Sandells ... underbar text ..
2019-06-13

  Feliaxel VIP
Ny text på Blott en dag
Fint skaldat
2019-06-12

  ULJO
Väl inspirerat och framfört
2019-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt