Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blogg-essens-dikten.

Som betong.
Fötterna på jorden.
Konkretiserar allt vad det går.


Som betong.
Jag säger till mig själv; Jag kan konkretisera mina problem och möjligheter.
Inga problem utan möjligheter, det är att konkretisera.

Jag är stark.
Som betong.
Från denna startpunkt, måste jag börja.

Var börjar du?
Konkretiserar, eller konkritiserar du?
Det ena är produktivt, gagnande...
Det andra är gnagande och tärande.

Du vet- Ältande, och inte älskande, mot dig själv och sedan till andra.
Älskande och inte Ältande.
Välj aktivt!
Välj din tillvaro!




Bunden vers av Mim
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-11 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim