Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gikten- Hur gick den?

Gikten.
Hahaha. Låter som ett barn frågar; Hur gick den, fast i kortform.
Jag vet att det är en sjukdom, men för stunden glömmer jag bort det.




Bunden vers av Mim
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-11 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim