Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är det?


För stunden glömmer jag bort, för positivitets skull.

För stunden glömmer jag bort sjukdomar och negativitet. För evigheten glömmer jag bort plågor och besvär.

Har dem. Som bärande på ett barn.
Ta hand om dig!

Offrandets lidande.
Offrandets möjligheter.
Offrandets svar.

Offrandets gensvar.

Tänk på den som inga svar har?
Det finns väl inte någon...
Här i hela rummet.




Bunden vers av Mim
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-11 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim