Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD ÄR DET FÖR FEL?

Vad är det för fel med ett enkelt poem
som medel att tiden fördriva,
som inte besvärar med svåra problem
men bara är lättsamt att skriva?

Vad är det för fel med en simpel dikt,
som bara är rolig att göra
och inget betyder på längre sikt
och inte tål länge att höra?

Vad är det för fel med en vanlig vers,
som roar sig själv med att rimma
på konstiga ord såsom pärs och kommers
allt under en livstidstimma?




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-11 17:22



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Inget fel alls. Det finns flyt i texten och din dikt för dessutom fram ett budskap. Nämligen att just själva skrivarglädjen kan få vara drivkraften ibland.
2019-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP