Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Framtiden



Himlen har landat på havets åker
O, gränslösa liv
där i våra rum dröjer vi
i begrundan
O, gnistrande liv
dina ständigt nya betydelser
utanför vårt fönster
öppnar sig världen och rymden
kan natten blänka vit av frosten
när dimmans händer
stryker mjukt över såret


på morgonen blir
jorden en leksaksballong
som lyfter i ljuset
O, gränslösa liv
vi vandrar längs solglittergatan
på en väg av ljus

ser livets alla möjligheter




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2019-06-11 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP