Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-04-29 kl 23:39...……


Stjärnfall



kärleksord som tål att upprepas
fångade i diktens poem

glimmar som stjärnfall för evigt

*

kommentar på stjärnfall:
dykare "instämmer" 2017-04-29




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 367 gånger
Publicerad 2019-06-11 18:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den sidan försvann senare satt en kvinna på stolen

2021-06-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP