Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNIGELSPÅR - tanka

Mättad gräsmatta

frodig grönska efter regn

släpspår av snigel

kletar ner altanbrädor

stockrosblad avknaprade




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-11 18:48



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Dom där rackarna är inte roliga att tampas med..
2019-06-14

    Sefarge VIP
Vissa vaknar alltid sent
Men "synda"kan ju
även dom?
;)
2019-06-12

  Feliaxel VIP
Tråkigt att få sina växter uppätna men dom vet inte skillnaden på vad man får äta
2019-06-12

  Niliboy
Ja, inför naturen under står vi ibland rådvilla å förundrade!
2019-06-12

  Blomma-Stjärna VIP
jamen så är det ju - och troligen är det mördarsnigeln som är i farten - tyvärr!

Väl skriftat!
2019-06-11

  ULJO
Bara det inte är mördarsniglar
2019-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP