Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så mycket mer

Melodier och vissa sångtexter
dröjer sig kvar inom mig
förutom musiken
förmedlar de också gamla minnen

Tycker att jag ibland kan känna dofter,
dofter från förr

Jag blundar där jag sitter i min gamla fåtölj
Hör viskande röster,
-väck inte farfar nu
inuti är jag vaken, men utanpå så sover jag






Övriga genrer av Johan Strömstedt
Läst 211 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-11 19:33



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
En sån utmärkt och fin liten text.

(liten stor, fin...)
2019-06-28

  Lena Själsöga Keijser
finstämt, finstämd är ett vackert ord och lever med värme i dina ordpenslar
2019-06-21

  Niliboy
Fint om hur det känns å är ibland. Väck inte farfar!
2019-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt