Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


För en gång i tiden när vi bara hade ögon för varandra med det där suget i blicken gick det aldrig att ta miste på var vi befann oss bland alla andra som fick stå i skuggan


“Alla är vackra när de är kära” ....



Tindrande ögon, blossiga kinder,
skrattrynkor och knullrufs
Klackarna i taket, svindyr jacka
och tote bag
Shoppingrundan inom räckhåll,
löpbandet i ryggen

 

Alla är vackra när de är lyckliga och kära
När de är på väg att korsa Atlanten
för lite Netflix & chill
Med kyssäkta läppar och nykära ögon
Glass eller latte i handen, lapandes solen

 

 

Men det kommer dagar när gråten fastnar i halsen
När livet känns som deppiga memes,
sitcoms på repris
När IKEA-möbler skruvar upp bråk
När tacosen smakar Billys pan pizza
och inga jävla strumpor i tvätten matchar
När man inte bryr sig om att fixa håret,
vilka kläder man har på sig

 

Det kommer finnas dagar när mascaran rinner
läppglansen smetas ut i väskan, en nagel går av
Så småningom kommer vi påminnas om
att allt det vackra har kryphål
att alla lyckliga dagar även har PMS

 

 

Jag hoppas att vi hjälper varandra
att se sanningen i vitögat
Men ändå aldrig slutar studera
var regnbågen börjar eller slutar

 
från en prickig filt

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-06-11 19:55



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det är sanningen.
2019-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP