Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här och nu

nej, jag ska inte göra skillnad, jag ska inte ge mig dit
till mig själv ska jag vika, viga varslet, till mitt inre.
Leta, inte finna, endast söka, efter det som saknar mening, saknar mål och blänker av hopplöshet
när jag just nu ligger i min säng och lyssnar på a-ha och tanken slår mig
inte hårt men ändå våldsamt på ett sätt som får mig att tro att
någon annan letar efter mina svar och löser upp knutar som sammanflätats

tidigare

jag tror det var tidigare, inte senare än det som var tidigare

vilket gör mig lite glad




Fri vers av Steppen
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-06-26 04:29



Bookmark and Share


    Bim
pst. mig
2006-06-28

    Bim
till mig själv skall jag viga varslet..det finns mycket i dina rader som talar till mid,-fråga inte varför,men så är det,gott nog.Hälsn.Bim
2006-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Steppen