Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjäderlätt

 

sånär ett ögonblick 


min kisande motsolsblick
möter din leende 
sammetsmjuka
ett himlens stjärnfall tar vid
ur vår vrå
nästan ett nystan
av mirakelgarn
rullar framför 
på golvet
nuddar oss
avbilder av Dej
vi darrar
fastän andas


sånär en evighet

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-11 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg