Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harlika

Tornseglarna håller sina skuggor tätt mot kroppen
för att sedan, helt plötsligt
kasta dem vinglöst utför
rörelsen rinner längs husväggen
och svindeln som fattar tag om dig och vrider
känslan som en jordglob, om sin axel
nu är vi i ett annat land
huvudena neråt
och åkrarna i sin utsträckthet
som styckade pälsar där under
gråten är bara en harpalt
som just väckts ur bottenlös sömn




Fri vers av Grävling
Läst 167 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-11 22:26



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...har själv en förkärlek för harar , de kan stå för så mycket..
älskar: "som styckade pälsar där under
gråten är bara en harpalt
som just väckts ur bottenlös sömn"
fantastiskt!
/Aisha
2019-06-12

  cilax VIP
fin
2019-06-11

  Judas Ekholm VIP
Helvete vilken käftsmällsresa! Kudos så det skvätter om det! Jag menar, den HÄR strofen:

"gråten är bara en harpalt
som just väckts ur bottenlös sömn"

Gåshud och karateapplåder!
2019-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling