Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mel Fjäriln vingad av c M Bellman


I äitt, i äitt i Älvsboin!

Vackra bygd så skönt belägen
mitt vid älvens granna våg
Dina höjder pryder vägen
där vår släktgård en gång låg!
Dina somrar än ju glänser
fångst av sik och mycket mer
överallt blir gråten nära
när man ÅKERBÄREN SER!

Och från Hundberget sen följa
blicken runt och längre ner
saknar timret i var bölja
önskas återkomst där sker!
Livets timmar lätt försvinna
boin blir kvar changdobel jär
liksom PEITMÅHLET DET SKÖNA
WÄ DÄ, WÄ MÄ, JAMT OSS BÄR!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-11 22:29



Bookmark and Share


  ULJO
Uppdaterad version. Bra där
2019-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt