Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto.// Utsikt från sovrumsfönstret.


Tidiga morgontankar från Tjörn 11 juni 2019

 

Jag hör dina lugna andetag och du ligger strax bredvid. 

Din bara rygg är vänd mot mig, jag vill inte väcka dig ur din dröm men jag längtar till att du snart ska vakna.

Jag vill ju hålla om dig och ge dig av min värme, du är värd allt gott.

 

Vår resa är ett äventyr utan slut men där nya resmål hela tiden visar sig.

Vår själsliga resa tillsammans kommer för alltid att fortsätta vad som än händer.

Jag vill krama om dig för du är en kvinna som man bara kan älska. 

 

Jag har haft den otroligt stora turen att lära känna dig.

Du har betytt så mycket för mig på min resa som nyss börjat.

Jag älskar varje andetag från dig och även dina små kvinnliga snarkningar. 

Det är i stunder som denna som jag på riktigt kan känna vad kärlek är.

 

 




Övriga genrer av Kensy65 VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-11 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP