Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så himla vackra och söta

Eftersom alla ni tjejer är så himla vackra och söta
kan jag ju inte låta bli att på er alla hålla på och charma
och stöta i hopp om att någon av er ska nappa på mig
då jag har världens röta
Chansen att få lära känna ännu en tjej att bli kompis med
Ingen lek
Inte mer än lite kärlek till det motsatta könet
För varför ska man inte ha det som man, då de är så himla
vackra och söta tjejerna
Allra helst efter att de har varit ute i regnet och blivit blöta
då mascaran rinner ner från ögonen på kinderna
Själens speglar som talar om vem man är
Jag kan inte tala för alla andra män, men själv har jag
så lätt för att i alla tjejerna bli så himla kär
bara sådär
Ja, så är det...

De är så himla vackra och söta!

Ken Cassel
12/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-12 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel