Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag slösar på min tid i hopp om

att ni läsare ska tycka om allt det som jag skriver om
Alla mina så kallade erfarenheter och fantasier
I hopp om att det som jag skriver om, ska få er alla
berörda eller bara skratta lite åt det hela
eller bara få er alla att känna er inom er, helt förstörda
Och då jag bara får en fin kommentar över det hela
som jag har skrivit ner, så är det bara jag som kommer
att känna inom mig som en av de där rörda
Rodnar då båda mina kinder blir alldeles röda
`fniss´

Ja, jag slösar på min tid i hopp om, att bli tagen på allvar
när jag försöker att förmedla någonting stort
Någonting som jag serverar på alla era bord
Någonting som kanske berör varenda människa på
våran jord
Vad vet jag
I vilket fall som helst
Skratta och var glada då ett leende förlänger livet
Hej så länge...

Ken Cassel
12/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-12 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel