Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boomerangen

Det är inte så lätt att skaffa sig en ny boomerang
när man aldrig lyckas kasta bort den gamla
För som en gummiboll kommer den alltid tillbaka till mig...

Ken Cassel
12/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 101 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-12 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel