Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flera sätt att lyssna på musik.

Det finns flera sätt, på vilka man kan lyssna på musik...
1. Att lyssna med rätt volym.
2. Att ta Lyrics till musiken man lyssnar på, på youtube, och sjunga till.
3.Att lyssna på texten, dvs. varje ord i musiken du lyssnar på, och absorberas av texten, utan att värdera.
4. Strölyssna, att bara lyssna på musiken för att inte känna sig ensam, dvs. ungefär som att sätta på tv-n, och inte titta på den, utan bara lyssna , för sällskapets skull...
SÅ,
NU VET NI!




Bunden vers av Mim
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-12 03:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim