Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Busväder

Regnet öser ner
Nej det vräker ner
Tar aldrig slut




Bunden vers (Haiku) av Feliaxel VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-12 08:01



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fin väderhaiku!
2019-06-13

  Marita Ohlquist VIP
Jag längtar efter sommarväder
gå barfota
klädd i tunna kläder!
2019-06-12

  ULJO
Men välbehövligt efter förra årets torka
2019-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP