Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katastrofläsning

”..Boken, We are fucked,
skriven av:....... .......
som handlar om vårt klimat,
kommer snart ut med en svensk
översättning, där vi kan läsa om att
det är försent att göra något, där
vår jord kommer att sluta i en katastrof”

...Sa nyhetsankaret med ett märkligt smile,
och bytte till nästa nyhet.

Med en märklig eftersmak
vet jag inte om jag ska skratta eller spy?
Är det en klok bok att sätta tänderna i?
En bra godnatt saga?
När man läst sista sidan kommer ett ”jaha,
Öh, godnatt då...”






Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-12 09:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att läsa den.
2019-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP