Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FREUD IN ABSURDUM

Hellre frid än Freud

brukar jag ofta säga

För psykoanalys

brukar jag oftast väja

Alla problem man har

är inte sexuella

Tror man på sådant trams

har man gått i en fälla

 

LARZ GUSTAFSSON 12/6 2019

 

https://www.youtube.com/watch?v=hEzZemVFwAc

 

Lyssna, om du vågar!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2019-06-12 09:53



Bookmark and Share


  objekt3
Det enda som finns är Dostojevskijjj
2019-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP