Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om en känsla!

 

Jag är en väldig…

Smittsam tanke
Smittsam känsla
Smittsam dröm

Är?
DU?
Också?

???
???
???

!!!
!!!
!!!

Eller!
Är du bara en illusion som är buren i sig själv
Och har ingen tanke och en känsla om en dröm

Jag är fakta!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2019-06-12 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP