Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordsmak

Verkligheten smakar jord
Livet börjar när fröets skal ger upp
och famnas av jorden.
Den inre frösötman slår skott
Inte utan mod
Inte utan väntan
Inte utan längtan




Prosa av Feminaz
Läst 187 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-06-12 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz