Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslust

Du kunde aldrig förstå hur ont du
gjorde i mig
Hur illa däran jag hade blivit av din
behandling
Eller som du kallade det, kärlek

Hur jag tappade tron på livet

Hur jag medvetet bar parfymen du
tyckte om och inte kunde sluta
sova i din tröja

Hur jag inbillade mig att du bara
var bortrest och att när du väl
ringde gjorde det för att du hade
saknat mig så himla mycket

Hur jag inte kunde låta bli att
jämföra dig med alla andra män
Och tyvärr var ingen lika perfekt
som du

Hur jag fortsatte ge bort mig själv
hela tiden i hopp om att finna
något vackert

Men ibland när du lovade mig
världen, då, för ett par sekunder
levde jag igen




Fri vers av Assia VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-12 15:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nu hör jag Iggys trummor dundra i bakhuvudet i "Lust For Life".
2019-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP