Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför


Jag lämnade kontoret
För att traska på boulevarden
Där ingen stöter på varandra
Förutom jag och ensamhet
Den stora och den lilla
Det var juni ändå
Med starka vindar vändes mot skinnjackan
En röst stannade mig
Hon kom från kontoret
Ekonom med öronsnäcka
Hon var ännu en av de lyckliga
Jag fick svårt att prata
Spasmerna spände
Vem var jag
En poet ensamstående med dotter
Och allt det ouppklarade och ofärdiga
Det är så jag lever
Sådan blev jag
Ändå krängde jag på mig masken
Och var någon annan.




Fri vers (Fri form) av Mika I
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-12 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika I
Mika I