Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration ? av Thomas Karlsson


Här och nu

Här och nu
är det enda vi vet
med säkerhet
förutom döden förstås
men den kan
vara här och nu
men det är inget vi vet




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-06-12 17:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mm visst är det så..
2019-06-17

  ULJO
En blink av evigheten. Det är vi.
2019-06-16

  Fulbergarn
Inte mycket att tillägga
2019-06-13

  Öknens Ros VIP
döden kommer när den behagar.
2019-06-13

  Marita Ohlquist VIP
Det gäller att ta vara på livet som är, döden kan vara ett andetag bort.
2019-06-12

  Anya VIP
Nää vi vet inte när döden kommer. Träffande skrivet här.
2019-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP