Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ibland tappar man förmogor som


När man slutar älska

Bitterheten tar över
När du inte ser det vackra

Du har blivit sårad
Du kan ej överse

Var har du då kvar
Förutom ditt sista andetag




Bunden vers av Federico Romano VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-12 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP