Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(infernaliska tanke)


Värdslig Tystnad.



Kära Nån som i himlen bor
Ge åt politikern en stämband
-inflammation


Samt åt den gnällsugne
hunden ett saftigt ben

Och åt den inbillnings sjuke
Ett förlorat minne

Och till den vite rasisten
En svart hud

Så blir det åtminstone
tyst med lugn Och ro
en kort liten stund. ..


Med några gråsparvar
Som harmoniskt tjattrar. ..

I en syrenberså
av tidlös rymd.







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-16 15:36



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Svarthud åt rasister! Oh vilket skönt vallöfte det skulle bli :)
2019-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP