Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattsällskap, svärmare

Osäkerheten mellan känslan av att drömma
och att inte drömma
att lära sig känna igen dina steg
över knarrande golvplankor
barnen i tunna flockar runt lyktorna
giftet i munnen redan
och regnet i våder längs fönstren
själva verkligheten otydlig, natten utspädd
till kajflockar, sotflagor i vinden
vi vet inte vilken som är den sista timmen
förrän efteråt




Fri vers av Grävling
Läst 266 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-06-12 21:36



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Magnifik.
2019-06-13

  Nanna X
Efteråt vet man möjligen
2019-06-13

  Rafmagn VIP
Helt jävla fantastisk dikt!! Knock out! Din poesi är nåt alldeles speciellt!
2019-06-12

    ej medlem längre
ärligt talat så förstår jag inte ett skit i erat jävla poetishittalk.

blababla. hur svårt kan det vara att vara människa? oh ni vet inte längre?

nåja. jag vet inte heller?**



2019-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling