Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det enda rätta


Duvan


Skadad, var den
helt klart

Vinglade omkring
under fågelmatningen

Kunde inte se den lida

Mångårig erfarenhet från husdjur
kändes ansvaret

Inhumant att låta vara
att inte göra något

Tog en spade och slog till

Ingen plåga längre
för fågeln

Ändå kändes det
ont i mig






Prosa av Jack E. Gladh VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-13 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST