Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tryggare hamn...


Nödvändiga processer
har sin gång

Det svåraste ändå
är att släppa taget
om känslomässig oreda

Rensa ut
Rensa bort
Ge obegränsat utrymme
åt luften du andas

Det löser sig nog
genom naturens gång
är tanken du tillitsfullt
försökt förankra
intill en tryggare hamn




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-13 08:09



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tron kan försätta berg
2019-06-13

  Larz Gustafsson VIP
"Lugna hamn efter stormiga färden", sjunger vi i en sång.
2019-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP