Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkänd dessutom

Karon bör få jobb på bokförlag
det tycker många andra precis som jag
om honom sägs att
jobb sköts bra dag som natt...
Översättare, rott hem alla uppdrag!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-13 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt