Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sen kom du

Jag trodde jag visste
vad mod var
Sen kom du
Jag trodde jag visste
vad styrka och visdom var
Sen kom du
Jag trodde jag visste
vad kärlek var
Sen kom du
älskade unge.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-13 09:50



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Så vacker...och sann! :-)
2019-06-13

    ej medlem längre
Väldigt träffande! Precis så var det. Fint!
2019-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP