Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MED KLUVEN TUNGA

 

Hon bär 

en trasig krona

av skuld

 

trampar på

glödande kol

av smärta

 

gråter bittert

från hjärtat

av sorg

 

känner ormen

slingra sig

av ilska

 

tala med 

kluven tunga

 

redo att hugga

huvud av skam

 

för det liv

som inte blev

 

blott var

en önskedröm

 

ett liv

hon aldrig fick




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-06-13 17:39



Bookmark and Share


  Niliboy
Starkt!
2019-06-15

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text om sorg och saknad!
2019-06-14

  Feliaxel VIP
Berörande rader
2019-06-14

  Fem hjärtan VIP
Din fina dikt träffar rakt i hjärtat .. känns äkta .. Mycket bra!
2019-06-14

  Rise Little One
Sorglig text som gör så ont att läsa :(
2019-06-13

  ULJO
Starkt berörande skivet. Gillas
2019-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP