Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndom

 

 

nej

det fanns inget skimmer

bakom min barndoms dörr

möjligen glimmade det till

sällsynta stunder

ändå minns jag barndomen

som en lycklig tid

kanske har jag förträngt

de svåra stunderna

och förskönat de lyckliga

har försonats med mig själv

och det liv som blev mitt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-06-13 10:37



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Fin att läsa
2019-06-14

  Fulbergarn
Barndomen är, som Ulf Dageby sjöng,

"Jag går den tomma vägen
där sprang vi alla barn
det är svårt att riktigt veta vad som hänt
det ringer i mitt öra
av röster från igår
en ljusglimt genom dörrar på glänt"
2019-06-13

  Bodingen VIP
50/50 bu och bä
2019-06-13

  Judas Ekholm VIP
Fin.

Barndomsminnen är ett gissel.
2019-06-13

  Judas Ekholm VIP
Fin.

Barndomsminnen är ett gissel.
2019-06-13

  Kungskobran VIP
Det var alltid vackert väder på skolavslutningarna och hela sommaren
2019-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP