Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Råvara

 

En dröm är en råvara
Tills den förvekligas

En bok är en råvara
Tills den blir läst

En tanke är en råvara
Tills den blir verkställd

En känsla är en råvara
Tills den bli uppvärmt

Ett liv är en råvara
Tills den existerar

En människa är en råvara
Som är evig en djävla råvara

Tills man umgås med
Tills man känner till

Tills man hamnar i konflikt med
Tills man bor ihop med

Tills man delar tankarna med
Tills man drömmar tillsammans med

Tills man flyr bort det
Tills man jagas till livet av det

Tills egot evig styrs av
Tills jaget tar fullkontroll över det

Tills man kokar det
Upptäcker man skitit av det

En människas kropp är ej ätbart
Och smakar salt , sikt och bitter

Gud valde att skapa en oätbart människa
Annars skulle vi njutit av köttet av varandra

Människan är den billigaste råvara någonsin
Därför har vi ingen kärlek för varandra

GUD VISSTE vilken typ av ondo hade han skapt




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2019-06-13 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP