Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Militärt odiskutabel sanning!


TRE FÖR ATT BESEGRA EN

Europa har 500 000 miljoner invånare och Ryssland 140 000,
vid lyckat anfall, attack, krävs insatser på tre för att nedkämpa,
det synes vara en skamligt meningslös aktion.
Korpralen Adolf insåg inte han heller sina begränsningar.
Freden är kanske därmed säkrad för all evinnerlig tid…
om bara kärnvapen nedrustningen sätter fart över världen!




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-13 11:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det har aldrig funnits vare sig sovjetiska eller ryska planer på att attackera Sverige.
Men det är ett bra sätt för militären att roffa åt sig mer pengar.
Man rör upp lite rysskräck. Det är lukrativt.
Jag vill påstå att vår del av världen lider av SLAVOFOBI.
2019-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje