Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En ränstensunge


Bruden

Min mamma ska sluta
Med heroin!

Behandlingshem?
Nä hon ska sluta själv

Fick en våg av tristess
Denna tjej knappt 17

Vill ha en start i livet
Hon dricker och röker

Hon säger som det är
Med är det tillräkligt

Hoppas någon ser det jag såg
Dem som har yrket att hjälpa




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-13 12:28



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
skön tjej. men synd på en 17åring
2019-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP