Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De Modiga Tankarnas Väg, kapitel 4


Fokusera på de människor som Älskar Dig



16/
När du slutar jaga människor som inte är de rätta för dig, får de som är det en chans att hinna ifatt.


17/
Det enda du behöver för att vara lycklig är Din egen magi. Du hittar den i tankarna som gör dig Glad.


18/
Numera uppstår molnens olika färger och former enbart för att roa mig. Både i min yttre som inre värld.


19/
Ta bort negativa tankar så fort de dyker upp. Det är då de är som svagast.


20/
Sömn hjälper föga om det är själen som är trött. Däremot kan ett par steg upp på känsloskalan göra underverk. 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 500 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-13 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP