Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tro




Du behöver
inte tro på allt


bara på det du själv
tror på.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-23 01:38



Bookmark and Share


  Nanna X
Så sant. Oj vad du är produktiv, bara sprutar ur dig texter!
2019-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg