Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer jag bli bra nog?

Tårar faller från mina kinder som blodet faller från mina armar för jag vet att jag aldrig kommer bli bra nog.
Jag klarar inte av att bli den jag alltid har viljat vara.
Jag kan ens inte vara den personen du vill jag ska vara.
Jag önskar jag kunde le för din skull men jag är för trött för att fortsätta ljuga.
Jag är orsaken varför tårar faller från dina kinder när du lägger på telefonen och jag är för svag för att ändra det.
”Du är bra nog!”
Om jag var det skulle jag inte sitta här och må så här
”Hur kan jag hjälpa dig?”
Jag önskar att jag var någon annan. Så hjälp mig bli någon annan. Hjälp mig ändra mitt utseende så jag inte längre behöver vara osynlig. Hjälp mig ändra mitt hjärta så jag inte längre mår dåligt av andras lidande.
Hjälp mig ändra min personlighet så människor kan börja älska mig. Hjälp mig så jag kan försvinna och bli någon som min familj, släkt, framtiden och mänskligheten kan säga att vi är stolta över henne.
MEN jag är inte bra nog. Jag kommer aldrig bli bra nog.




Fri vers av Sara.lykke
Läst 583 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-13 14:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Du är perfekt som du är, en gudinna att älska, dyrka, och åtra.
2019-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Sara.lykke