Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två små bin surrar för varann

Det är någonting med dig som får mig
att känna mig så lycklig
Får mig att känna en ren harmoni då vi två nu
tillsammans svärmar för varandra medan vi
går in för att landa på en och samma blomma

Sådär är vi nu, jag och du, säger han lite blygt till henne
För vad kul
Vad är oddsen för att det skulle bli jag och du som
skulle slåss om en och samma blomma
Men eftersom jag är en karl, en gentleman låter jag
dig nu få suga ut nektaren först, då du är en
av de där fromma
Jo, jag lovar att jag inte ska ta någon nektar fören
du har släckt din törst först

Jo, jag tackar jag, svarar hon

Ja, för jag ska bara stå här och beundra dig lite
För lika fort som du kommer lär du väl försvinna
Tråkigt nog

Två små bin surrar för varann
Det är någonting med dig som får mig
att känna mig så lycklig..

Ken Cassel
13/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-13 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel