Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN GAV MIG VINGAR

KÄRLEKEN GAV MIG VINGAR

Kärleken gav mig vingar
det kan jag lätt förstå
Upp över molnen är
alltid himmelen blå
Nu du sitter här intill mig


Kärleken gav mig vingar
det kan jag lätt förstå
Upp över molnen är
alltid himmelen blå
När du nu sitter här intill mig

Man kan inte sätta fåglar i bur
Själen vill vara fri
Somliga vingar flyger alltid ändå
Som fåglar i skyn

Kärleken gav mig vingar
det kan jag lätt förstå
Upp över molnen är
alltid himmelen blå
När du nu sitter här intill mig




Fri vers av Knoparemoj
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-13 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj