Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deepfake

 

Robotar trixar

Kan va' äkta, kan va' fejk

Storebror avgör

 

 

 

Titta här




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-13 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP