Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minne


Tankar vid insjön


I mina blickar ut över sjön
spårar jag en doft av minnen
ett inre stänk av storsjöluften
som gick ur mig

när längtans lyckliga gata
fanns i en väldig storstadsvärld
där vindarna vände och ven
bland målande möten i grå vardag
och soliga stunder
men jag kommer ihåg fjällkon som betar
och en ton i sommarhagens kväll
när jag lyssnar till skvalpet vid Storsjöns strand.




Fri vers av majola VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2019-06-13 16:58



Bookmark and Share


  Niliboy
Mycket fint skaldat! Så diktar bara islänningarna fordom!
2021-06-01

  Kungskobran VIP
Så fint
2019-09-03

  backsippa
Vacker
sjön ristar sina spår i våra enkla liv
Vattnet som sveper över oss
Är bara detta, livet


2019-08-15

  Eva Langrath VIP
Vacker text som fångar både natur och tidens gång
2019-07-13

    ej medlem längre
Vackert! Hög igenkännandefaktor, tror för en sekund att den är skriven till mej!
2019-06-13
  > Nästa text
< Föregående

majola
majola VIP