Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sa bara Pang som i en explosion

Dunder och brak
Genast så vart jag knäsvag medan mitt hjärta slog
några extra slag
Och det över det som jag fick se
Jag fick se någonting som jag inte hade räknat med
Ville först inte tro att det var sant
Gnuggade mina ögon
Men sant var det
För där kom hon nu emot mig lika vacker och skimrande
som en glittrande diamant
Värsta finaste stenen
Helt underbar
Som en ovärderlig skatt
Så när hon kom emot mig så var det jag som slant
och snubblade rätt in i hennes famn
Ja, jag min klant, medan jag skinandes glad lös upp
full med skratt
Hon tittade då bara tillbaka på mig lite glatt innan hon
försvann i fjärran till min bedrövelse
“ Snyft “
Och då jag tänkte
Vilken underbar varelse
Det vackraste jag någonsin har sett
Och det sa bara Pang i mitt hjärta som i en explosion...

Ken Cassel
13/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-13 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel