Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinna!

Det har gått en längre tid nu som vi två har varit ifrån
varann
En alldeles för lång tid för en man som behöver din kärlek
Och du ska bara veta hur mycket som jag har saknat dig
Så kom hit nu är du snäll, så att jag kan få krama om dig
lite granna

Älskling
Det har inte varit så lätt att hålla mig ifrån dig
För det har inte ens gått en minut förens du har varit
inne i mitt huvud och bankat, då du helt enkelt har
plankat in i min hårddisk, där du har laddat ner dig själv
Och hur mycket som jag nu än har försökt att tänka på
annat så har jag inte lyckats att sudda ut dig
För hela tiden finns du ju här inom mig
Innanför mitt pannben till panna...

Kvinna!

Ken Cassel
13/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-13 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel