Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


IMBECILLA DRÖMMARE

Så fort man säger sanningen

så är man "dömande"

För folk vill vara i sitt imbecilla

drömmande

Vill inte alls bli väckta

ur törnrosasömnen sin

De blir så hemskt lätt knäckta

om jag petar på den djinn

som viskar sina lögner

sin new age och eskapism

Och se vad farbror Freij tar fram:

Ännu en stormig schism!

Men hellre strid än lögnens "frid"

som djävulen strör ut

agerandes John Blund med sina

unkna substitut

Jag tänker inte ge mig

när jag vet att jag har rätt

Sen må man säga att jag saknar

vett och etikett

 

LARZ GUSTAFSSON 13/6 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2019-06-13 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP